The-ish ‘Revision’

I revised my composition of the-ish. First of all, I tried different opening qualities and to develop my spatial definitions. I also added ceiling in my composition.

About corridor, I worked different scale of corridors and also developed their ish conditions. The blue part is showed corridor, the green part showed their ish conditions.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s